Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Нова ТвБизнесменът Ивайло Пенчев представи в Здравей, България

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Нова ТвБизнесменът Ивайло Пенчев представи в Здравей, България
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев: Голяма какафония настана с моето дарение от 220 000 лева. Хората не разбират какво правя

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Нова Тв

Бизнесменът Ивайло Пенчев показа в „ Здравей, България ” по Нова Тв своята позиция, откакто от Александровска болница отхвърлиха негово подаяние от 220 000 лв..

Пенчев искаше с дарените пари да бъдат закупени апарати за командно дишане, а против това чиновници от неговата компания „ Уолтопия ” да получават лекуване с преимущество.

Ето какво сподели Ивайло Пенчев:

„ Голяма какафония настана с това. Голяма част от хората не схващат какво върша, или е мъчно да го обясня.

От болничното заведение отхвърлиха дарението, ок. Давахме им 222 000 лв. да купят пет апарата по 37 000 парчето. Условието в действителност беше, че в случай че там отиде наш човек, в случай че човек от „ Уолтопия ” има потребност от лекуване, той ще е с преимущество.

Договорът, който подписахме с Александровска болница, в него елементи по отношение на това по какъв начин ще се упражнява преимуществото нямаше.

Когато го подписахме, не бях навлязъл в дълбочината на философските въпроси,  които чонек би трябвало да си зададе. Дарение под изискване, това е което върших, договорът е подписан сред нас и болничното заведение, гледа го техният правист консул, не е имал проблеми с това. После, откакто публичното мнение се настрои против мен, те се отхвърлиха.

Дарението е на линия, който желае може да го вземе. Говорихме с частни лечебни заведения, те са навити. Вместо 5 апарата, ще купим 20 апарата. Пет от тях под условия ще са задоволителни, 15-те други ще ги дадем без условия.

Дарение под изискване, има такова нещо. Не го наричайте подаяние, договорка го наречете. Цялата тази какафония не е я почнах аз, не изкарах аз обществено информацията, тя излезе от някъде, само че не от мен, не от нас. ”

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР